FR | NL

U bent hier : Onthaal » Wandeling en Natuur » Bewegwijzerde routes

NEWSLETTER


|

Bewegwijzerde routes
 

Een groot aantal wandelwegen in onze gemeente zijn gemarkeerd of bewegwijzerd.


Je kan deze wegen vrij volgen, maar de meeste van hen staan op een kaart, waarop ook de route, de lengte van het tracé, de toegankelijkheid en de legende van de bewegwijzering zijn aangegeven.


Bepaalde routes behoren tot een uitsluitend lokaal tracé. Andere maken deel uit van regionale of nationale routes.

 


Wandelingen in 's Gravenbrakel
Een tiental lussen werden bewegwijzerd door de vereniging «Amis du Bonhomme de fer» (Vrienden van het Ijzeren Ventje) in het kader van de brochure «Wandelingen in ‘s Gravenbrakel».


Didactisch parcours in het Bos van La Houssière
In het Bos van La Houssière zijn een aantal betrouwbare wandelroutes bewegwijzerd. De kaart van het Bos van La Houssière downloaden.


RAVeL en Rando Vélo
Het RAVeL-netwerk en de Rando Vélo-routes lopen langs het kanaal Charleroi – Brussel. Je kunt de routes opvragen of online brochures bestellen op rando-velo.org.


SenneZenne
Het project SenneZenne stippelt een route uit langs de Zenne, een rivier die door de drie nationale gewesten en tevens door het dorpje Steenkerque stroomt, van bron tot monding. Er staan wegwijzers, maar de routes zijn momenteel alleen beschikbaar bij aanschaf van de brochure.

 

NGI kaart van wandelingpaden

De NGI kaart met de wandelingpaden van 's Gravenbrakel en zijn dorpjes is nu beschikbaar bij de toeristische dienst voor alléén 7,5 €.

Mooie wandelingen in vooruitzich vóór de zomer...

Focus

 


<November 2020>
Vandaag
MaDiWoDoVrijZaZo
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Ontwikkeld door Easy-Concept  easy-concept cr�ation de sites Internet
login